Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I86v33o 64M94i56l34d67a

10. 8. 2016 14:39

...podivný článek

v možných možnostech nemožně-možného chybí varianta vojenského puče pod vedením generality s přímým velením generality NATO.

nějak takto se to přeci událo nedávno na Ukrajině - a soudruzi opět (zaplať pánbůh) udělali chybu - , nějak takto se to nejspíš už po několikáté udělalo i v tom proradném Turecku - a soudruzi tentokrát (zaplať ??????) udělali opět chybu.

pokolikáté se ptám kolik ještě zmařených životů a kolik utrpení nevinných ještě, než se dnešní neobolševici zavrtají do nakradeného mamonu?

ono se řízení země ani válka prostě nedá dělat z kavárny, ani když vám k tomu svítí sluníčko do studánky.

0 2
možnosti

No ano, když už je řeč o konspiracích, tak i tahle musí zaznít.

Ne, že bych ji zastával....ale jednu věc bysme minimálně měli brát v patrnost:

USA má v Turecku JADERNÉ ZBRANĚ...a tudíž americké tajné služby nepochybně tureckou generalitu velice bedlivě hlídají..sledují, odposlouchávají, monitorují nejrůznějšími způsoby...

A proto by bylo s podivem, kdyby Američané nezaznamenaly žádné náznaky a přípravu toho puče...

0 0
možnosti

Stále slýchávám ten argument "Jak si tehdy vysvětlit ty desítky tisíc vyhozených, či rovnou uvězněných lidí všech možných profesí, pro které si přichází tajná Turecká policie?"

Aniž bych cokoli ospravedlňoval či se stavěl na něčí stranu...připadá mi to vcelku logické, že v průběhu puče (zvláště když pučisté obsadili i státní televizi a odvysílali svoje prohlášení, že přebírají vládu v zemi) statisíce lidí muselo zaujmout dobrovolně nebo nedobrovolně nějaký postoj. Ať tím, že uposlechly nebo neuposlechli něčí rozkazy, vydali nějaké prohlášení...ať oficiální či na sociálních sítích..přihlásili se k onomu nebo tamtomu. Prostě ti lidé (hlavně ti v citlivých funkcích) byli postaveni před nutnost zaujmout nějaké stanovisko. A z toho se v dnešní době dosledovatelnosti chování lidí vytvářejí seznamy snadno a rychle. Smutné je, že řada lidí se musela vyjadřovat pod tlakem situace (která určitou dobu naznačovala úspěšnost převratu) a v obavách o své životy a své rodiny..

No a samozřejmě, že každý režim, i ten nejdemokratičtější, vede na základě průběžného sledování i seznamy potenciálně nebezpečných "živlů", které je potřeba zpacifikovat v případě nějaké krizové situace..

0 1
možnosti

Tak vzhledem k tomu, že Erdogan nechal pozatýkat a odstavit i lidi kteriˇ se postavili veřejně proti puči, je nad slunce jasné, že jenom čekal na příležitost. Seznamy nepřátel si vytvářel už roky dopředu, jinak to totiž neni ani fyzicky možné.

1 0
možnosti

Je otazne, kdy ty migranty nezvladne Turecko. Pry utikaji pred hruzami valky. Mam ale takovy dojem, ze se nam jiste lidske skupiny premnozily. Lze mluvit o populacni explozi. Zajimave ale pochopitelne, ze se o tom nestrati ani slovo. Reakce na tento problem by byla urcite jina.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS