Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Srovnavat ruskou okupaci s dneskem a rikat, ze je to stejne.... No to chce radnou davku lidske blbosti.Autorovi doporucuji vylet do jakekoliv zapadle derevni v Rusku a pak vylet do vesnice v zapadni Evrope. Dal to nema cenu ani cist.

1 0
možnosti
EJ

Zkušenost s hulvátem - řekne, co si myslí přímo do očí, bez obalu.

Zkušenost se slusnakem - krásná uhlazená slova do očí, za zády intriky, popřípadě kudla v zádech.

Proto můj kandidát je Ing. Zeman. Raději prekousnu pár peprnych slov, než ukolébavku pěnou loutkouR^

0 3
možnosti
FS

Záleží na tom, paní Jahodová, se kterým tzv. "slušňákem" ty zkušenosti máte? Nebyl to náhodou pan Mynář, Veleba, Ovčáček atd. atd. atd.?

Jaké jsou vaše negativní zkušenosti s panem Drahošem? Já vám negativní zkušenosti s panem Zemanem vyjmenuji fůry. Např.lhaní: "Mně vyjdářil podporu Karel Gott"! No a druhý den K. G. vydal prohlášení, že to není pravda!

2 0
možnosti
DH

Bravo. Lépe to snad už napsat nešlo ! R^

Nicméně tupcům, kteří přečtou Váš článek a dokáží napsat, že je Drahoš vítač, nebo "raději hulváta"...., nelze pomoci... Stydím se za Česko, jaké je tu množství dementů. To už totiž není o vlastním názoru, ale o slabém nebo žádném intelektu. Nicméně i tak doufám, že rozumných lidí je tu o něco víc a že to na vítězství na buranismem bude stačit.

5 0
možnosti
JZ

Oba kandidati jsou katastrofalni z mnoha ruznych duvodu. Ale Drahos je vitac a proto bude u me vzdy az ten uplne posledni.

2 6
možnosti
Foto

To by jeden neřekl, jak se taková fáma o Drahošovi vítači ujme a kolik lidí jí bude tapetovat ve všech diskuzích a hájit do roztrhání těla i kdyby jim bylo předloženo tisíc důkazů, že to není pravda.

3 0
možnosti
JK

Ja bych to shrnul. Lidem nástroje jako přímá volba prezidenta nebo obecné referendum nepatří. Právě proto, že lidé ve skutečnosti hlasují o něčem jiném, než je jejich tématem. Většinou z důvodu neznalosti problému, ale někdy prostě proto, aby si něco kompenzovali. Parlament je jaký je, ale pořád jsou na tom zákonodárci se znalostmi, informacemi a zázemím při schvalování zákonů o řády líp, než dav, který se má o problému převyšujícím cokoliv, co se většina hlasujících kdy vůbec pokusila pochopit, vyjádřit stylem černá/bílá.

2 0
možnosti
PK

No, v praxi i v životě jsem neměl problém s tzv.hulváty, nebot co na srdci to na jazyku a velmi jadrně. Spíše jsem měl problém s tzv.slušnáky,kteři byli velmi vstřícní a milí a následně mě podrazili.mě. V současné době je za hulváta například považován i Trump a ikdyž je proti němu taky silný odpor,je to prezident a jeho Amerika first , to beru. Jinak zvolte si koho chcete a bude li to Drahoš, opět ho nebude polovina národa považovat za ,,svého" prezidenta a každý přešlap bude negativně oceněn.

1 0
možnosti
KM

Nejsi z Prahy, do kavárny nechodíš, ... tak si vezmi gumáky a jdi třeba do..., nebo na pole.

0 4
možnosti
JF

Stačí když autor o sobě napíše ...Běžný člen vymírající střední třídy, smýšlením pravičák se sociálním cítěním...tolik protikladů nevymyslí, ani Horáčkův tým

0 2
možnosti
FS

Nejsem z Prahy, jsem z Moravy - oblast Střední Hané. (Moravská Haná má ještě dva regiony - Velká Haná a Malá Haná ). Miloše Zemana jsem volil za prezidenta v roce 2013. Zemana jsem volil v prvním kole. Miloše Zemana budu volit i v kole druhém. Mám vůči Zemanovi pro jeho vyjadřování spoustu výhrad. Přesto si ho vážím a důvěřuji mu. Má např. dobré osobní kontakty s prezidenty velmocí - USA, ČÍNY, RUSKA. To ani Havel neměl. Nejsem politický turista. Nezměním svůj xicht - to bych se nemohl na sebe podívat v zrcadle. Volím Miloše Zemana téměř s jistotou, že tato volba úspěšná nebude a Jiří Drahoš zvítězí. Chápu, že hodně voličů Karla Schwarzenberka strašně touží po odvetě za rok 2013. Volím menší zlo, neboť extrémistického pravicového Jiřího Drahoše považuji za mnohem, mnohem horší zlo pro Česko. Kéž bych se mýlil !

2 8
možnosti
JF

Opravím Vás - Drahoš není pravicový, ale levicový ......

4 1
možnosti

Raději hulváta,než beztvarého Drahoše.

3 6
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2003x
Běžný člen vymírající střední třídy, smýšlením pravičák se sociálním cítěním...