Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pohled ostře levicově orientovaného člověka sympatizujícího s vládou tvrdé kontroly.

12 1
možnosti
Foto

Člověk, který nejvíc okrádá daňové poplatníky nejen České republiky a tyhle ukradené peníze čerpá jako dotace pro své firmy, ze kterých pak má nezdanitelné stamiliónové příjmy, vymyslel pro svoje firmy finanční perpetuum mobile a vy se tady snažíte dát do kupy nějaké argumenty pro něj?

Když bude stát plnit to, co má a nebude se s*át do věcí, do kterých mu nic není, nebudou žádné dotace, žádné investiční pobídky a jiné pokřivovače ekonomického prostředí, pak budou i ty vaše silnice, hasiči, školy, nemocnice a všechno ostatní...

Takže jděte s těmi svými pseudoargumenty do brusele!!!

12 3
možnosti
IV

Spropitné se stejně v EET neobjeví...

0 0
možnosti
JK

Ale v tržbách být musí. A hned tu máte rozdíl EET x účetnictví.

0 1
možnosti
Foto

To je jakási dnešní móda že bolševici a rovnostáři o sobě prohlašují, že jsou pravičáci.

Kolik toho víte o výběru daní v USA? A kolik toho vůbec víte o výběru daní u nás? Podle toho, že pouze papouškujete pořád dokolečka opakovaná Babišova slova, tak asi budete vědět tolik co on, který vůbec ani netuší, jak jeho ministerstvo funguje.

Vysvětlete mi, proč je nutné zavádět šmírovací systém, když máme podle Babiše nejlepší výběr daní v Evropě? Jak by se vám líbilo, kdybyste své konkurenci musel zasílat veškerá svá soukromá data z podnikání? Pod hrozbou likvidační pokuty. A jak by se vám líbilo kdybyste pracoval v oboru, kde jste vůbec rád, že si vyděláte aspoň tolik co u nás dělá minimální mzda a stát na vás uvalí další zbytečné náklady?

19 2
možnosti
Foto

Která jiná data zasíláte berňaku prostřednictvím EET, než jste musel dát k dispozici při daňových kontrolách?

3 5
možnosti
PV
PV

P85a86v27e36l 67V49é48b38r

1. 2. 2017 7:33

Moje manželka byla krejčová. Zdůrazňuji: Byla. V listopadu skončila a poslední kapkou bylo EET, které by se jí brzo týkalo. Krejčovství zase tak moc nevynášelo, aby vícenáklady na EET utáhla, ale kdo by zaměstnal 60-letou ženu, kdyby šla na pracák? Tak šla raději do předčasného důchodu (chválabohu).

17 0
možnosti
IB

I62v73o 69B32o80u88š43e

1. 2. 2017 7:58

Prominte, ale podle toho, ze zrovna prispivate na internetu soudim, ze jste pripojen. To jsou ty naklady spojene s EET provozovanem z mobilu opravdu tak vysoke?

6 3
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2003x
Běžný člen vymírající střední třídy, smýšlením pravičák se sociálním cítěním...